World Wide Padel förvärvar
25 procent av Hey Padel genom en nyemission.

– Förutom att vi har träffat ett gäng som brinner lika mycket för padel som vi själva gör, så ser vi även flera viktiga fördelar och synergier med affären, berättar Johan Hansson CEO på World Wide Padel.

Hey Padels produktmix kommer att bli ytterligare en framgångsfaktor för våra kunder, som nu erbjuds en helhetslösning från skiss till öppning. Konkret betyder det då, att Hey Padel i ett tidigt skede av försäljningsprocessen erbjuder våra kunder t.ex. en shoplösning innehållande hyrracket, racket och kläder med mera. Genom detta kan hallens ägare göra vad de gör bäst, dvs driva padelhall. Och så löser Hey Padel shopen. Vi vet också att hallarna skriker efter en eventpartner som kan få det att spraka i

hallen med clinics, träningar och tävlingar, vilket Hey Padel är experter på.

Robert Åberg, CEO på Hey Padel om emissionen,

-Vi har haft ett superår med spanska premiummärket Cartri, som vi äger licensen för att distribuera i Sverige, Norge, Finland samt Island. Genom att få in World Wide Padel i bolaget, ges möjligheter att träffa kunderna i ett tidigare skede samt utveckla alla ben inom Hey Padel. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan skapa något riktigt bra, som ger eko i padelsverige.

Johan Hansson flikar in för ett avslutande konstaterande – Nu gasar vi!

Ladda ner pressrelease

Fler nyheter

  • Flytande padelanläggning

Nyhet! Flodel™ XL

2022-01-21|Kommentarer inaktiverade för Nyhet! Flodel™ XL

Vår nya anläggning kallar vi Flodel™XL. Som utöver padelbana även har en väl tilltagen yta där man kan bjuda in publik till match och erbjuda en lounge-del med bar och enklare servering/kafé.

Österåkers Golfklubb

2021-05-21|0 Comments

2018 fick World Wide Padel leverera banor till Österåkers GK. Anläggningen på Österåkers GK stod klara sommaren 2018 och var en av de första utomhusbanorna som hade panoramaglas och premium banunderlag.

Dela: