Hem » World Wide Padel går in i Mellanöstern med Christian Wilhelmsson som delägare!

2021-06-22

World Wide Padel går in i Mellanöstern med Christian Wilhelmsson som delägare!

Efter World Wide Padels starka start i Shanghai med flera nya padelcenter och ett stort intresse från alla typer av kundgrupper, tar man nu steget in på en ny marknad.

”Mellanöstern är en något mer mogen marknad än Kina, men padel växer exponentiellt även här.” Säger Johan Hansson vd på World Wide Padel och fortsätter, ”tillsammans med två partners, Christian Wilhelmsson, tidigare proffsfotbollsspelare och landslagsspelare och padelprofilen Roberto Rodriguez, öppnar vi nu en försäljningsavdelning i Dubai. Både Christian och Roberto har ett omfattande nätverk av kontakter i regionen och känner marknaden väl.”

”Det finns redan ett stort intresse för World Wide Padels produktportfölj och våra skräddarsydda erbjudanden med premiumbanor. Och med två så starka partners i regionen kommer vi snabbt att bli en eftertraktad leverantör av padelbanor,” avslutar Johan.

Ladda ner pressrelease:

Svenska

Engelska

FLER NYHETER

Österåkers Golf Klubb

2021-05-29|

Vi snakker padel med Andreas Ljunggren, administrerende direktør i Österåker Golf Club. I 2018 måtte World Wide Padel levere kurs til Österåkers GK. Anlegget på Österåkers GK sto ferdig sommeren 2018 og var en av [...]

Österåkers Golfklubb

2021-05-21|

2018 fick World Wide Padel leverera banor till Österåkers GK. Anläggningen på Österåkers GK stod klara sommaren 2018 och var en av de första utomhusbanorna som hade panoramaglas och premium banunderlag.