Hem » World Wide Padel går in i Mellanöstern med Christian Wilhelmsson som delägare!

2021-06-22

World Wide Padel går in i Mellanöstern med Christian Wilhelmsson som delägare!

Efter World Wide Padels starka start i Shanghai med flera nya padelcenter och ett stort intresse från alla typer av kundgrupper, tar man nu steget in på en ny marknad.

”Mellanöstern är en något mer mogen marknad än Kina, men padel växer exponentiellt även här.” Säger Johan Hansson vd på World Wide Padel och fortsätter, ”tillsammans med två partners, Christian Wilhelmsson, tidigare proffsfotbollsspelare och landslagsspelare och padelprofilen Roberto Rodriguez, öppnar vi nu en försäljningsavdelning i Dubai. Både Christian och Roberto har ett omfattande nätverk av kontakter i regionen och känner marknaden väl.”

”Det finns redan ett stort intresse för World Wide Padels produktportfölj och våra skräddarsydda erbjudanden med premiumbanor. Och med två så starka partners i regionen kommer vi snabbt att bli en eftertraktad leverantör av padelbanor,” avslutar Johan.

Ladda ner pressrelease:

Svenska

Engelska

FLER NYHETER

  • Flytande padelanläggning

Nyhet! Flodel™ XL

2022-01-21|

Vår nya anläggning kallar vi Flodel™XL. Som utöver padelbana även har en väl tilltagen yta där man kan bjuda in publik till match och erbjuda en lounge-del med bar och enklare servering/kafé.

Österåkers Golfklubb

2021-05-21|

2018 fick World Wide Padel leverera banor till Österåkers GK. Anläggningen på Österåkers GK stod klara sommaren 2018 och var en av de första utomhusbanorna som hade panoramaglas och premium banunderlag.

Dela: