Fototävling

Hoppas att du har haft en härlig spelupplevelse på vår bana! Eftersom du har landat på den här sidan så vill du säkert ha mer information om vår fototävling.
För att delta ska du alltså lägga upp en bild på ditt instagram-konto – tagga bilden med #wwpadel. OBS! Kontot måste vara offentligt annars ser vi inte dina tävlingsbidrag. Vår jury väljer sedan ut ett bidrag som de tycker bäst visar padel och spelglädje.

Vinster 1/6–30/9 2021

Vinsterna kan komma att ändras vid eventuell slutförsäljning eller modellbyte.

1:a–2:a pris

Värde 2400 kr. Cartri Cannon 720 är ett handtillverkat padelracket för total kontroll i alla slag. Dess elasticitet ger även bollen en extra skjuts, vid smashar.

3:e pris

Värde 699 kr. Thor Green padelväska rymmer flertalet padelracket. Ryggpartiet och axelremmarna är vadderade, för bästa komfort. Väskan har även ett specialdesignat fack i aluminiumbeläggning för att förhindra plötsliga temperaturförändringar, vilket skyddar ditt padelracket.

4:e–10:e pris

Värde 79 kr. Head Padel Pro S. Som en av de bästa bollarna på marknaden är det självklara valet för den mest kräsna padelspelaren. Godkänd av bland annat Spanska, Portugisiska och Svenska Padel Federationen.

Samtliga vinster kommer från www.heypadel.com

Generell information

Tävling arrangeras av World Wide Padel AB, Sveavägen 122, 113 50 Stockholm utan inblandning av Instagram/Facebook. World Wide Padel ansvarar inte för tryckfel, skrivfel eller andra fel i tävlingsinformationen.

Deltagande

Varje tävling innehåller information om hur man går tillväga för att delta, när tävlingen är slut och när vinnaren utses. Det är upp till World Wide Padel att avgöra vad som anses vara ett kvalificerat deltagande i tävlingen.

Vilka kan delta?

Alla i Sverige förutom anställda inom World Wide Padel.

Hur annonseras vinnarna?

Vinnaren blir kontaktad via sitt Instagram-konto. När tävlingen är avgjord blir vinnaren offentliggjord och presenteras även på https://www.instagram.com/worldwidepadel/. I och med tävlingsdeltagandet godkänner deltagaren att World Wide Padel delar dennes namn vid eventuell vinst.

Förbehåll

Vinster kan ej bytas mot kontanter, presentkort eller andra varor. Om vinnaren inte godtar vinsten har World Wide Padel rätt att utse en ny vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. World Wide Padel förbehåller sig rätten att byta vinsten till en annan produkt till samma eller ett högre värde, vid leveransproblem av den ursprungliga vinsten. En deltagare som uppger felaktiga uppgifter blir diskvalificerad från tävlingen.

World Wide Padel hanterar personliga uppgifter i enlighet med GDPR/PUL. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på tavling@wwpadel

Information om Instagrams användarvillkor kan du läsa här.