Sala Padel Arena

Här kan du boka bana och spela padel oavsett om du är nybörjare eller spelar på avancerad nivå.

SALA PADEL ARENA WEBBPLATS

Kundanläggningar

City Padel Uppsala

Uppsalas största och modernaste utomhusanläggning med åtta padelbanor samt en grusbana för tennis. Här anordnas aktiviteter på alla nivåer för att säsongen utomhus ska bli en fantastisk upplevelse!

Kallfors Golf

Kallfors och Vidbynäs ger dig Golf South Sthlm – ett koncept där du får södra Stockholms två bästa golfanläggningar i ett och samma medlemskap.

Sala Padel Arena

Här kan du boka bana och spela padel oavsett om du är nybörjare eller spelar på avancerad nivå.

Salem Padel

Salem padel har två nybyggda banor inomhus och en bana utomhus Mondo Supercourt STX90 gräs.

Omberg Golf Resort

En spännande och en otroligt vacker miljö med natursköna omgivningar som Vättern och Omberg. Vi är stolta över utmärkelsen "En av Sveriges bästa banor" Här får du Sveriges bästa golfupplevelse och personlig service med omtanke! Nu även med padel.

Sörfjärdens Golfklubb

Endast 35 minuters bilväg från både Sundsvall och Hudiksvall ligger Sörfjärdens Golfklubb. Här finns förutom 18-håls skogs- och parkbana även padelbanor på plats!

Lannalodge Örebro

Lannalodge är en privat golfanläggning och rankas som en av Sveriges bästa golfresorts. Nu även med padelbanor i världsklass.

  • Padelbana på Österåkers Golfklubb

Österåkers GK

Klubben ligger tre mil nordost om Stockholm i Österåkers kommun. Klubben bildades 1988 och har närmare 1600 aktiemedlemmar och ca 400 juniorer.

Dela: