Hem » Nyhet! Flodel™ XL
Flytande padelanläggning

2022-01-21

Nyhet! Flodel XL

Aldrig hade vi trott att vår flytande padelbana Flodel™ skulle bli en sån succé. Att kunna utveckla outnyttjad vattenyta till spelyta har gjort att många som tidigare inte haft möjlighet eller utrymme för en padelbana nu hittat en fungerande lösning.

Tillsammans med vår partner, Pontech, har vi nu utvecklat konceptet och tagit fram en flytande anläggning med mer än bara en spelplan. Vi har fått mängder av förfrågningar där man önskat mer plats utanför banan.

Vår nya anläggning som lanseras till sommaren kallar vi Flodel™XL. Som utöver padelbana även har en väl tilltagen yta där man kan bjuda in publik till match och erbjuda en lounge-del med bar och enklare servering/kafé. Det här ger nu möjlighet att skapa en riktig attraktion och göra hela anläggningen till en eftertraktad snackis.

För mer information:

E.mail: hello@flodel.se

News

  • Flytande padelanläggning

Nyhet! Flodel™ XL

2022-01-21|

Vår nya anläggning kallar vi Flodel™XL. Som utöver padelbana även har en väl tilltagen yta där man kan bjuda in publik till match och erbjuda en lounge-del med bar och enklare servering/kafé.

City Padel Uppsala

2021-08-21|

Uppsalas största och modernaste utomhusanläggning med åtta padelbanor samt en grusbana för tennis. Här anordnas aktiviteter på alla nivåer för att säsongen utomhus ska bli en fantastisk upplevelse!

Kallfors Golf

2021-08-21|

Kallfors och Vidbynäs ger dig Golf South Sthlm – ett koncept där du får södra Stockholms två bästa golfanläggningar i ett och samma medlemskap.

Sala Padel Arena

2021-08-21|

Här kan du boka bana och spela padel oavsett om du är nybörjare eller spelar på avancerad nivå.

Salem Padel

2021-08-21|

Salem padel har två nybyggda banor inomhus och en bana utomhus Mondo Supercourt STX90 gräs.

Omberg Golf Resort

2021-08-21|

En spännande och en otroligt vacker miljö med natursköna omgivningar som Vättern och Omberg. Vi är stolta över utmärkelsen "En av Sveriges bästa banor" Här får du Sveriges bästa golfupplevelse och personlig service med omtanke! Nu även med padel.

Sörfjärdens Golfklubb

2021-08-21|

Endast 35 minuters bilväg från både Sundsvall och Hudiksvall ligger Sörfjärdens Golfklubb. Här finns förutom 18-håls skogs- och parkbana även padelbanor på plats!

Share: