Project Description

Hem » Banor » IronCore II

IronCore II

Bana med galvaniserad pulverlackad stålram. Med 80x40x2mm stålrör för att skapa olika strukturstorlekar, 4x2m och 3x2m, totalt 30 moduler, sammanfogade med rostfria skruvar.

Konstruktionen går snabbt att montera och demontera, vilket gör det möjligt för kunden, om han så önskar, att ändra position på padelbanorna i klubben eller till och med ta den till en annan plats (utan att skada konstruktion eller yta).

Inglasning av härdat glas. På grund av ramkonstruktionen kan ett 10 mm tjockt härdat glas användas.

Banspecifikationer (IronCore II™)

Invändiga mått: 10 x 20 meter, Höjd kortsida: 4 meter.

Yta: HighTech korrosionsharts + epoxipulverfärg

Fästen och stolpar: Rostfria skruvar för struktur och glas

Garanti: 10 år på allt (ram, lackering, rostskydd och gräs). Garanti omfattar inte normalt slitage eller skadegörelse.

Glas: 10 mm härdat glas (standard).

Kraftigaste konstruktionen på marknaden för optimal säkerhet. Konstruktionen är designad och utprovad för att klara vindar upp till 40 m/s. Banan är producerad i enlighet FIP:s banstandard för padelbanor
Allt material; målade ytor och svetsningar är testade och godkända. Vårt rostskydd är marknadens bästa med dokumentation. Allt material; målade ytor och svetsningar är testade och godkända. Vårt rostskydd är marknadens bästa med dokumentation.

En trygg investering

Alla våra padelbanor kommer med flera viktiga fördelar. Några har du glädje av direkt andra kommer att ge dig trygghet under lång tid efter inköpet.

CE-GODKÄND BANA

CE-märkningen innebär att allt material som banan byggs med är miljöanpassat. Våra banor kommer att vara i samma säkra skick år ut och år in utan att du behöver vara orolig för förändringar i konstruktionen. CE- godkännandet är Din trygghet.

10 ÅRS GARANTI

Vi är väldigt trygga med kvalitén på våra banor. Därför lämnar vi hela 10 års garanti på alla delar. Kontakta oss för mer information om vår 10-års garanti.

ROSTSKYDDAD

Galvaniserat stål av högsta kvalité samt en väldigt speciell process för vår lackering gör vårt rostskydd unikt. Om du skall ha en utomhusbana är vårt fantastiska rostskydd överlägset. Vårt nordiska klimat sätter skyddet på prov. Våra banor står pall för allt.

FIP-BANA

Banan är framtagen enligt International Padel Federations (FIP) rekommendationer i The Rules of Padel. Senaste utgåvan. Genom att följa dessa rekommendationer garanteras banornas spelbarhet i alla sammanhang.

CE-GODKÄND BANA

CE-märkningen innebär att allt material som banan byggs med är miljöanpassat.

Våra banor kommer att vara i samma säkra skick år ut och år in utan att du behöver vara orolig för förändringar i konstruktionen.

CE- godkännandet är Din trygghet.

10 ÅRS GARANTI

Vi är väldigt trygga med kvalitén på våra banor. Därför lämnar vi hela 10 års garanti på alla delar.

Kontakta oss för mer information om vår 10-års garanti.

ROSTSKYDDAD

Galvaniserat stål av högsta kvalité samt en väldigt speciell process för vår lackering gör vårt rostskydd unikt.

Om du skall ha en utomhusbana är vårt fantastiska rostskydd överlägset. Vårt nordiska klimat sätter skyddet på prov. Våra banor står pall för allt.

FIP-BANA

Banan är framtagen enligt International Padel Federations (FIP) rekommendationer i The Rules of Padel. Senaste utgåvan.
Genom att följa dessa rekommendationer garanteras banornas spelbarhet i alla sammanhang.

Övriga padelbanor

Anläggningar med denna padelbanan

Dela: