Ghost Padel

Padel som du aldrig sett förut.

Vad är Ghost Padel?

Ghost Padel är ett nytt patentsökt format för padelspelet. Det är en ”lysande” idé (i bokstavlig mening) att göra padelspelet ännu roligare och adrenalinpumpande.

Vad är speciellt med det?
Den spelas i mörker. Det enda som syns är linjer som markerar planen, bollarna och spelarnas kläder – allt fluorescerande.

Vem kan spela?

Ghost Padel kan spelas i turneringar, turer, teambuildingaktiviteter, födelsedagsfester… Det är en sport för alla människor: det är ett spel för alla åldrar, från barn till äldre. Och som ett vanligt padelspel finns det två spelare (”Ghost Padelists”) för varje lag.

Specifikationer

1 set Ghost Fluo-tejp för 1 bana: tillgängliga färger orange, fuchsia, gul, grön

Transparent profil med transparent lim

Självhäftande kardborreband M/F

Nät 10m x H24cm (tillgängliga färger: orange eller fuchsia)

8 pro strålkastare Wood 80w

4 strålkastarfästen i metall

8 ärmlösa haklappar/jackor Fluo – 2 x färg med Ghost-logotyptryck

CE-GODKÄND BANA

CE-märkningen innebär att allt material som banan byggs med är miljöanpassat. Våra banor kommer att vara i samma säkra skick år ut och år in utan att du behöver vara orolig för förändringar i konstruktionen. CE- godkännandet är Din trygghet.

10 ÅRS GARANTI

Vi är väldigt trygga med kvalitén på våra banor. Därför lämnar vi hela 10 års garanti på alla delar. Kontakta oss för mer information om vår 10-års garanti.

ROSTSKYDDAD

Galvaniserat stål av högsta kvalité samt en väldigt speciell process för vår lackering gör vårt rostskydd unikt. Om du skall ha en utomhusbana är vårt fantastiska rostskydd överlägset. Vårt nordiska klimat sätter skyddet på prov. Våra banor står pall för allt.

FIP-BANA

Banan är framtagen enligt International Padel Federations (FIP) rekommendationer i The Rules of Padel. Senaste utgåvan. Genom att följa dessa rekommendationer garanteras banornas spelbarhet i alla sammanhang.

WORLD WIDE PADEL

Offertförfrågan

Dela: