Flexipadel

En perfekt grund för din padelanläggning.

Du behöver inte bygga en permanent grund för din padelbana.

Med Flexipadel™ kan du installera din bana på valfri hård yta, inklusive sand, med upp till 1 meters höjdskillnad på underlaget.

Flexipadels specialbyggda keramiska plattor erbjuder en stabil och pålitlig spelyta. Fundamentet är konstruerat för att tåla alla väder och har även ett inbyggt dräneringssystem. Många spelare uppskattar att spela på Flexipadel-fundamentet, som ger naturligt studs och som är skonsam mot knäna.

Flexipadel™ tillverkas av robusta moduldelar som är färdiga att användas vid leverans. Flexipadel™ installeras på bara några timmar och kan flyttas till en ny plats när som helst. Installationen kan du göra själv eller så finns vårt team tillgängligt för att hjälpa dig.

Alla våra padelbanor kan tryggt installeras ovanpå Flexipadel-systemet.

Specifikationer

Ytterram. 100×200 mm tjocka metallstänger (pulverlackerade eller galvaniserade)

Innerram: 100*50 mm metallstänger (pulverlackerad eller galvaniserad)

Reglar: 3 mm magnesiumgalvaniserade metallprofiler

Marazzi keramiska plattor: 20*600*600mm

Fogar: 5 mm mellan varje kakel för dränering

Femox piedestaler: Återvunnen plast som tål 1500 kg

CE-GODKÄND BANA

CE-märkningen innebär att allt material som banan byggs med är miljöanpassat. Våra banor kommer att vara i samma säkra skick år ut och år in utan att du behöver vara orolig för förändringar i konstruktionen. CE- godkännandet är Din trygghet.

10 ÅRS GARANTI

Vi är väldigt trygga med kvalitén på våra banor. Därför lämnar vi hela 10 års garanti på alla delar. Kontakta oss för mer information om vår 10-års garanti.

ROSTSKYDDAD

Galvaniserat stål av högsta kvalité samt en väldigt speciell process för vår lackering gör vårt rostskydd unikt. Om du skall ha en utomhusbana är vårt fantastiska rostskydd överlägset. Vårt nordiska klimat sätter skyddet på prov. Våra banor står pall för allt.

FIP-BANA

Banan är framtagen enligt International Padel Federations (FIP) rekommendationer i The Rules of Padel. Senaste utgåvan. Genom att följa dessa rekommendationer garanteras banornas spelbarhet i alla sammanhang.

Flexipadel™

(Klicka för större bild)

WORLD WIDE PADEL

Kontakt – Flexipadel™

Har du intresserad av Flexipadel™ går det bra att kontakta vår expert Tomas Sjödahl på Flexipadel på tel. +358 41 3139 204. Du kan även fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig omgående.

Dela: